Jeśli masz świnkę od ponad miesiąca to jeśli jest w ciąży  to jest w niej powyżej 5 tygodni i ruchy małej świnki/ek mogą być już wyczówalne więc weź świnkę na kolana połóż jej rękę pod tylną cząścią brzucha a drugą od góry i posiedź spokojnie. Pamiętaj przy tym aby robić to bardzo delikatnie oraz że jeśli nie poczułaś ruchów nie wyklucza to ciąży.
 Jeśli masz świnkę od ponad miesiąca to jeśli jest w ciąży  to jest w niej powyżej 5 tygodni i ruchy małej świnki/ek mogą być już wyczówalne więc weź świnkę na kolana połóż jej rękę pod tylną cząścią brzucha a drugą od góry i posiedź spokojnie. Pamiętaj przy tym aby robić to bardzo delikatnie oraz że jeśli nie poczułaś ruchów nie wyklucza to ciąży.furia85 pisze:Witam serdecznie mampytanie czy 3 miesięczn aświnka może być w ciąży? mam ją od ponad miesiąca kupiłam w zoologu ostatnio ne mogę jej wziaść na ręce kopie wierzga wcześniej nie było z tym problemu i trochę przytyła

Klemyszka pisze:Tak może być. Przejdź się do zoologa i zapytaj, czy samice są osobno i samce osobno. Jeśli nie, to może być ciąża.

[/quote]
[/quote] 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości