Świnki są przeszczęśliwe, mają doskonałą przyczepność podczas biegania, a część wysypana żwirkiem/trocinkami służy za kuwetę

... średnio, z drybedem pięknie, szczególnie jak się kolorystycznie dołoży różne cudne norki, legowiska, hamaczki, to jak w domku dla lalek
  ... średnio, z drybedem pięknie, szczególnie jak się kolorystycznie dołoży różne cudne norki, legowiska, hamaczki, to jak w domku dla lalek   .
 .Caviova pisze:Ja zastosowałam takie rozwiązanie: 2/3 klatki wyłożone jest mięciutkim, polarowym kocykiem, a 1/3 jest wysypana żwirkiem lub trocinami
Świnki są przeszczęśliwe, mają doskonałą przyczepność podczas biegania, a część wysypana żwirkiem/trocinkami służy za kuwetę
 Kocyk wyczepię przed praniem, i nie ma problemu. A z drybeda musiałabym skubać, dłubać, odkurzać, bo jednak zawsze jakieś sianko/trotka/pellet wejdzie (w moim przypadku) na kocyk, więc tu tylko strzepnę i mam z głowy.
 Kocyk wyczepię przed praniem, i nie ma problemu. A z drybeda musiałabym skubać, dłubać, odkurzać, bo jednak zawsze jakieś sianko/trotka/pellet wejdzie (w moim przypadku) na kocyk, więc tu tylko strzepnę i mam z głowy.  Codziennie wymiatam bobki z kocyka, bo jednak trochę na niego bobkują, zwłaszcza, jak im się nie chce wstać jak leżą
 Codziennie wymiatam bobki z kocyka, bo jednak trochę na niego bobkują, zwłaszcza, jak im się nie chce wstać jak leżą  ale sikać starają się do "kuwety".  A poza tym drybed jest dużo droższy.  Więc ja na razie zostanę przy kocyku .
 ale sikać starają się do "kuwety".  A poza tym drybed jest dużo droższy.  Więc ja na razie zostanę przy kocyku . 
 Ja się tak cieszyłam na ten drybed, kurczę..
 Ja się tak cieszyłam na ten drybed, kurczę.. 

Wróć do „Sprzątanie i podłoża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości