Witam
W przyszłym tygodniu jadę po moje nowe świnki.Docelowo mają to być samice.Czy mogę się dowiedzieć czy wybrałam dobrą wyprawkę?Co jeszcze doradzicie?A co odradzicie?
Klatka:Ferplast Rabbit 140
Podłoże:żwirek drewniany(pellet z Obi)+dry bed z Allegro
Półeczka narożna Ferplast
Miseczka ceramiczna Trixie 
Poidło Ferplast Sippy 600ml
Ręcznie szyte:4 norki,2 legowiska,2 hamaki narożne
SnackBall
I to co jest już gotowe do kupienia z klatką
Ziółka:Różne z Tivo,Herbal Pets i Niezłe Ziółko. sprawdziłam je na stronie SPŚM-u i są ok
Sianko z allegro 20 kg
Kolby JR Farm i Smakers Wiosenny
Akcesoria:Pudełka na karmy,10 strzykawek, szczotka tangle teezer,wit.C,2 saszetki karmy ratunkowej
Coś jeszcze?Albo czego nienpotrzeba?Proszę o pprady 
Z góry dzięki

Jak chcesz to możesz kupić jeszcze jakieś zabawki, co by prosiakom życie urozmaicić. Tak poza tym to wszystko się nada
 Jak chcesz to możesz kupić jeszcze jakieś zabawki, co by prosiakom życie urozmaicić. Tak poza tym to wszystko się nada   

Jak masz możliwość to świnki lubią jeszcze obgryzać gałązki np z drzew owocowych. Jeszcze taka jedna uwaga żebyś zawczasu znalazła sobie dobrego weterynarza od zwierząt egzotycznych, bo tylko taki zna się na świnkach
 Jak masz możliwość to świnki lubią jeszcze obgryzać gałązki np z drzew owocowych. Jeszcze taka jedna uwaga żebyś zawczasu znalazła sobie dobrego weterynarza od zwierząt egzotycznych, bo tylko taki zna się na świnkach