E:U mnie nawet po dzikich galopadach świń b.mało słychać tą klatkę.Zaś Ferplast Rabbit której mieszkańcem jest królik siostry,przy każdym jego ruchu hałasuje

Cieplutkie z kożuszkiem, wygodne i mięciutkie
 Cieplutkie z kożuszkiem, wygodne i mięciutkie 
 Poza tym nie wyobrażam sobie na tym 2 świnek.
 Poza tym nie wyobrażam sobie na tym 2 świnek. i tak się zastanawiam, bo z racji tego, ze kupuję narożny hamak, to nie dałoby rady pod tym mieć taki domek? moglabym doszyc klapy, żeby była imitacja domu
 i tak się zastanawiam, bo z racji tego, ze kupuję narożny hamak, to nie dałoby rady pod tym mieć taki domek? moglabym doszyc klapy, żeby była imitacja domu   Co o tym myslicie?  A jeśli chodzi o te kolory, to chodziło mi, żeby w klatce był jeden, dwa kolory tematyczne. Np. niebieskie hamaczki i legowiska itd., robicie tak?
 Co o tym myslicie?  A jeśli chodzi o te kolory, to chodziło mi, żeby w klatce był jeden, dwa kolory tematyczne. Np. niebieskie hamaczki i legowiska itd., robicie tak? 
  chocolate Monster pisze: nie wyobrażam sobie na tym 2 świnek.
 Także tak
 Także tak 
 A poza tym, tak jak chocolate pisze: rzadko które prosiaki lubią spać razem. Wolą sobie raczej podokuczać, niż żyć w "miłości". Cóż, taka natura.
 A poza tym, tak jak chocolate pisze: rzadko które prosiaki lubią spać razem. Wolą sobie raczej podokuczać, niż żyć w "miłości". Cóż, taka natura. 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości