A jeśli tak, jak mam sobie poradzić? I czym odganiać w razie bicia? I mam jeszcze jedno pytanie czy łączenie młodych samców lepiej jest łączyć wolno czy szybko? I czy w ogóle decydować się kupywać nową?
 A jeśli tak, jak mam sobie poradzić? I czym odganiać w razie bicia? I mam jeszcze jedno pytanie czy łączenie młodych samców lepiej jest łączyć wolno czy szybko? I czy w ogóle decydować się kupywać nową? A jeśli tak, jak mam sobie poradzić? I czym odganiać w razie bicia? I mam jeszcze jedno pytanie czy łączenie młodych samców lepiej jest łączyć wolno czy szybko? I czy w ogóle decydować się kupywać nową?
 A jeśli tak, jak mam sobie poradzić? I czym odganiać w razie bicia? I mam jeszcze jedno pytanie czy łączenie młodych samców lepiej jest łączyć wolno czy szybko? I czy w ogóle decydować się kupywać nową? 
    Niestety prosiaki będą musiały się dotrzeć prędzej czy później. Jeśli już dojdzie do tego że będziesz musiał je rozdzielić bo dojdzie do bójki i poleje się krew to najlepiej wcześniej przygotuj sobie rękawice kuchenne takie grube albo ręcznik czy kocyk przy pomocy którego rozdzielisz gryzonie i sam nie ucierpisz
  Niestety prosiaki będą musiały się dotrzeć prędzej czy później. Jeśli już dojdzie do tego że będziesz musiał je rozdzielić bo dojdzie do bójki i poleje się krew to najlepiej wcześniej przygotuj sobie rękawice kuchenne takie grube albo ręcznik czy kocyk przy pomocy którego rozdzielisz gryzonie i sam nie ucierpisz   Zresztą nie ma sensu się ponownie rozpisywać kiedy wszystko już zostało ładnie opisane przez innych, przeszukaj forum jest tego naprawdę sporo. I powodzenia w łączeniu
 Zresztą nie ma sensu się ponownie rozpisywać kiedy wszystko już zostało ładnie opisane przez innych, przeszukaj forum jest tego naprawdę sporo. I powodzenia w łączeniu  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość