Mańka912 pisze:Ja mam dwóch chłopaków bez sterylizacji i bywa różnie, podczas pieszych nocy lgneli do sobie, a potem zależy od pogody i ilości jedzenia, nieraz się kłócą i są obrazeni a nieraz prawie się caluja i tęsknią za sobą. Bywa różnie ale wydaje mi się że pomimo różnicy charakterów sami już by żyć nie chcieli. Jedyne co to był okres strasznego rzucania się po klatce aż z wyrywaniem sobie włosów, ale już im dość przeszło

ale chyba bardziej jestem przekonana do pierwszej opcji ponieważ boje się że z drugim samcem sie nie polubią i będe miała problem
 ale chyba bardziej jestem przekonana do pierwszej opcji ponieważ boje się że z drugim samcem sie nie polubią i będe miała problemMańka912 pisze:mam nagrane bk
 Zdecydowałam że albo zaadoptuje wysterylizowaną samiczkę albo ewentualnie młodego samca, chociaż wolałabym samiczkę żebym miała pewność ze dogada się z moim łobuzem
 Zdecydowałam że albo zaadoptuje wysterylizowaną samiczkę albo ewentualnie młodego samca, chociaż wolałabym samiczkę żebym miała pewność ze dogada się z moim łobuzem 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości