Dla Maksia normalnie genitalia wychodzą (delikatnie ściskałam nad narządami płciowymi). Ale Dyzio ma taką kuleczke i wydaje mi  się że ma dziurkę w środku
 Dla Maksia normalnie genitalia wychodzą (delikatnie ściskałam nad narządami płciowymi). Ale Dyzio ma taką kuleczke i wydaje mi  się że ma dziurkę w środku  chyba muszę wybrać się do weterynarza
 chyba muszę wybrać się do weterynarza Dla Maksia normalnie genitalia wychodzą (delikatnie ściskałam nad narządami płciowymi). Ale Dyzio ma taką kuleczke i wydaje mi  się że ma dziurkę w środku
 Dla Maksia normalnie genitalia wychodzą (delikatnie ściskałam nad narządami płciowymi). Ale Dyzio ma taką kuleczke i wydaje mi  się że ma dziurkę w środku  chyba muszę wybrać się do weterynarza
 chyba muszę wybrać się do weterynarza 

ale jestem pewna,że to chłopczyk! Ma takie same narządy płciowe jak widnieją w internecie. Tylko czemu mu "on" nie wychodzi?
 ale jestem pewna,że to chłopczyk! Ma takie same narządy płciowe jak widnieją w internecie. Tylko czemu mu "on" nie wychodzi?  

ale byłam pewna że to samiec ponieważ weterynarz mi powiedział, może poprostu nie wszystkim samcom wychodzi
 ale byłam pewna że to samiec ponieważ weterynarz mi powiedział, może poprostu nie wszystkim samcom wychodzi   
Gabcianna pisze:Nie martw się, mojemu samcu też nie wychodziłale byłam pewna że to samiec ponieważ weterynarz mi powiedział, może poprostu nie wszystkim samcom wychodzi
 Chyba zaczął później dojrzewać
 Chyba zaczął później dojrzewać 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość