od tygodnia podaje jej uderzeniowa dawkę Cebion do pyszczka. Za tydzień idziemy do kontroli.
 od tygodnia podaje jej uderzeniowa dawkę Cebion do pyszczka. Za tydzień idziemy do kontroli. Trzymam kciuki za szybką poprawę!
 Trzymam kciuki za szybką poprawę!MajaiRosie pisze:To tak, lepiej do pyszczka podawać. Wzbogać na pewno też dietę o warzywka bogate w wit. C- czerwoną paprykę i nać pietruszkiTrzymam kciuki za szybką poprawę!
 tylko czerwony buraczek przechodzi i czasem ogórek ale tez nie każdy. Z owoców tylko do jabłka i gruszki się przekonała. Jeśli chodzi o sianko to tylko tymotkowe i bardzo małe ilości je
  tylko czerwony buraczek przechodzi i czasem ogórek ale tez nie każdy. Z owoców tylko do jabłka i gruszki się przekonała. Jeśli chodzi o sianko to tylko tymotkowe i bardzo małe ilości je  ( daje jej mniszka i perz ze świeżych roślin. Pietruszkę nać skubnie trochę, ale tylko wtedy jak przez kilka godzin nie dostanie innej zieleniny. Mi już ręce opadają
( daje jej mniszka i perz ze świeżych roślin. Pietruszkę nać skubnie trochę, ale tylko wtedy jak przez kilka godzin nie dostanie innej zieleniny. Mi już ręce opadają  ((( dobrze że chociaż karme zjada bez problemu.
((( dobrze że chociaż karme zjada bez problemu.MajaiRosie pisze:Może chodzi o twardość, jeśli ma problemy z zębami. Widział ją stomatolog?
 Pani weterynarz bardzo dokładnie obejrzała nietylko siekacze ale i zęby trzonowe. One tez były zmienione przez szkorbut. Na dodatek dolne miały tendencje przerostu w stronę języka. Tak było miesiąc temu. Dziś byłam na kontroli. Trzonowce wracają do naturalnego koloru a na siekaczach pojawił się zdrowy odrost. Zmniejszona została o polowe dawka CEBION. Za miesiąc do kontroli.
 Pani weterynarz bardzo dokładnie obejrzała nietylko siekacze ale i zęby trzonowe. One tez były zmienione przez szkorbut. Na dodatek dolne miały tendencje przerostu w stronę języka. Tak było miesiąc temu. Dziś byłam na kontroli. Trzonowce wracają do naturalnego koloru a na siekaczach pojawił się zdrowy odrost. Zmniejszona została o polowe dawka CEBION. Za miesiąc do kontroli. Sprawdzajcie siekacze śwince którą przygarniacie. Jeśli górne nie są białe to nie łudźcie się że są przebarwione od jedzenia i że wybieleją.
 Sprawdzajcie siekacze śwince którą przygarniacie. Jeśli górne nie są białe to nie łudźcie się że są przebarwione od jedzenia i że wybieleją. 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości