chodzi mniej wiecej chyba o to ze ostatnio najbardziej aktywny jest dzial czat czyli tzw Off Topic i potrafimy tam dziennie naklepac mnostwo postow - czesc pisze bo ma co pisac a czesc poprostu ma manie nabijania postow bo mysli ze im wiecej tym lepiej , a lepiej malo a z sensem ale mniejsza o to i nasz kochany admin chcialby to zmienic ale niech on juz to wytlumaczy dokladnie bo ja sie nie bardzo znam na tych terminachBercik pisze:ale o co chodzi dokładnie?? o jakich subforach mowa?
 Chodzi mi o to, żeby zrobić jeden duży dział Czat, a nie podzielony na kilka części. Chciałem się zapytać co o tym sądzicie. A OffTopic to już inna sprawa
 Chodzi mi o to, żeby zrobić jeden duży dział Czat, a nie podzielony na kilka części. Chciałem się zapytać co o tym sądzicie. A OffTopic to już inna sprawa  Tematy tasiemce zawsze są czyszczone, więc tutaj nie ma aż takiego problemu
 Tematy tasiemce zawsze są czyszczone, więc tutaj nie ma aż takiego problemu 
pustula pisze:Trochę mnie nie zrozumieliście. Chodzi o to, że dział Czat jest podzielony na kilka mniejszych działów. To są właśnie te subforaChodzi mi o to, żeby zrobić jeden duży dział Czat, a nie podzielony na kilka części. Chciałem się zapytać co o tym sądzicie. A OffTopic to już inna sprawa
Tematy tasiemce zawsze są czyszczone, więc tutaj nie ma aż takiego problemu

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość