WITAM!!!
Moja świnka nie da sie dotknąć ani wziasc na ręce.Przy dotykaniu skacze i gryzie ręce.Świnka jest u mnie już 2 tygodnie i przedtem zachowywała sie normalnie, co sie dzieje.PROSZĘ O POMOC.

jak twoja siwnka jest mloda to moze jak dzieci lubi wszystko probowac i wymyslila sobie ze kartka bedzie swietna zabawka ale niech nie przesadza z jedzeniem bo papier w zoladku jej napecznieje i zrobi sie taka morka klucha i sie zadka nią, a moze sprawdz jej zeby bo dzieci gryza rozne rzeczy ja im zeby ida moze twoj pan tez ma jakies dolegliwosci z uzebieniem a moze poprostu lubi papier
 jak twoja siwnka jest mloda to moze jak dzieci lubi wszystko probowac i wymyslila sobie ze kartka bedzie swietna zabawka ale niech nie przesadza z jedzeniem bo papier w zoladku jej napecznieje i zrobi sie taka morka klucha i sie zadka nią, a moze sprawdz jej zeby bo dzieci gryza rozne rzeczy ja im zeby ida moze twoj pan tez ma jakies dolegliwosci z uzebieniem a moze poprostu lubi papier   ja po klasowkach jak nie bylo wyjscia z pozbyciem sie szybkim sciag kilka razy musialam ja zjesc - zeby nie ten posmak dlugopisu to moze i nie bylby taki zly
 ja po klasowkach jak nie bylo wyjscia z pozbyciem sie szybkim sciag kilka razy musialam ja zjesc - zeby nie ten posmak dlugopisu to moze i nie bylby taki zly  
 k: DZIĘKI
k: DZIĘKI  k:
k:  
							Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 0 gości