zrobilam mu fotki....
nie bylam jeszcze u weta bo mam nadzieje ze jak zawsze panikuje....

Może po prostu ma suchą skórę i jej się łuszczy?  Wypadają jej włosy i gryzie się lub drapie w tym miejscu? Jeśli tak, to myślę, że  będzie to jednak grzyb, albo świerzb. Mimo wszystko polecam udać się jak najszybciej do weterynarza, bo i ty możesz się od niej zarazić.
  Może po prostu ma suchą skórę i jej się łuszczy?  Wypadają jej włosy i gryzie się lub drapie w tym miejscu? Jeśli tak, to myślę, że  będzie to jednak grzyb, albo świerzb. Mimo wszystko polecam udać się jak najszybciej do weterynarza, bo i ty możesz się od niej zarazić.Karena pisze:Bardzo możliwe, albo świerzb. A drapie się więcej niż zwykle?
 oczywiscie posmarowalam też te nowe miejca ale zalapalam dola:(  martwie sie. Pocieszajace jest to że zachowuje sie normalnie:fika, je, biega po pokoju jak zawsze, ale ja sie martwie.
 oczywiscie posmarowalam też te nowe miejca ale zalapalam dola:(  martwie sie. Pocieszajace jest to że zachowuje sie normalnie:fika, je, biega po pokoju jak zawsze, ale ja sie martwie. 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość