Pytanie jak wyżej... Moje boją się suszarki, odkurzacza, skanera i drukarki Jak są na wybiegu, chowają się w jakiś ciemny kącik i gruchoczą, a jak są w klatce wskakują pod hamak i czekają, aż "niebezpieczeństwo" odejdzie
och! Mój już nie boi się żadnych odgłosów chyba się przyzwyczaił po remontach o których pisałam w innym temacie...ale jednego się boi - mojej mamy jak nie ma mnie w domu a mama go karmi to tylko wyrywa jej warzywko i ucieka na drugi koniec klatki ech nie wiem dlaczego tak już ma
Kichania Odkurzacza i odgłosów różnych nie, stoja u syna w pokoju, wiec sa przyzwyczajone;) Kaszlu sie boja, ale tylko na poczatku choroby, potem tez sie przyzwyczajaja, że człowiek kaszle i nic sobie z tego nie robia;)
Ostatnio dostały do boksów pluszowe poduszki, uciekły w drugi kąt przerażone. Teraz kłócą się która będzie siedziała (chociaż poduszki mają taki rozmiary, że zmieściłyby się wszystkie) . Generalnie boją się... NIEZNANEGO
Mój świniaczek boi się odkurzacza tak jak większość z powyższych , natomiast kiedy mama tłucze kotlety to ten jak oszalały gruczy i się wyciąga, tak samo kiedy budzik zacznie wyć, czy to oznacza że świniaczkowi się podobają te dźwięki?