Siemka- witam. Pragnę was serdecznie pozdrowić i się przedstawić... Tak więc... Mam na imię Magda mam 13 lat i mieszkam w okolicach Chełma. Od września tego roku jestem najszczęśliwzą na świecie posiadaczką prosiaczka imieniem Zuźka. Zuźka jest bardzo młoda- ma może ok pół roku. przed nią miałam wiele gryzoni typu chomiki i myszoskoczki. Zdecydowałam sięjednak na poważnieszy krok i po pół roku dogłębnego przemyślania i proszenia rodziców, udało mi się nabyć Zuźkę. Praca przy niej wymaga dość dużo, jednak nie sprawia mi to problemu. Zawsze znajdę dla niej czas, jest lepsza niż np. KOT!! Kochana mała Zuźka jest rozpieszczana i uwielbiana. Świnki morskie to zwierzęta o tak wielkiej ,,charyzmie" i tak wielkiej urodzie osobistej, że nie sposób ich nie kochać. Teraz to wiem. To moja pierwsza świnka w życiu, ale dość dobrze sobie z nią radzę. Jestem zadowolona z wyboru nowego przyjaciela. Bardzo spodobało mi się to forum, ponieważ mogę w nim znaleźć informacje interesujące mnie...

Mam nadzieję, że z waszą pomocą uda mie się wychować Zuźkę na szczęśliwego prosiaczka....dzięx...

:P:P :szczerbaty: :rotfl: