ponawiam moje pytanie bo w sklepach coraz częściej spotykam się z jajecznymi kolbami dla gryzoni, ale no nie wiem, jakoś coś mi to podejrzane "jajka" dla świnek...mogą taką kolbę, czy nnie??
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." ~Mark Twain Moje kochane świnki na zawsze w moim sercu... Dobranoc aniołki.
Mój obgryza kolbę z łaską, albo jak np. zabraknie ziaren, a nie mam jak kupić. Ale jak juz je, to z lepszych firm, pamietam kiedyś połasiłam się na tańszą kolbę (bo były 3 różne smaki za tyle ile kosztują z Vitapol'u 2) i nie chciał jej nawet ruszyć trzebabyło wywalić -,- Od tego czasu kupuje mu rzadko, bo nnie zawsze zjada.
Każda Świnka ma inny gust moja uwielbia wielowarzywne - niektóre owocowe ale nie lubi wynalazków. A inne Świnki wszystko zjedzą lub inne smaki. Świnki jak ludzie każda ma swoją osobowość. Ale próbować trzeba jedzenie wciąż tego samego też jest nudne. Wszystko z głową trzeba podawać i bez zbytnich udziwnień.
Proszę spójrz na datę. Poznaj również regulamin forum- nie odświeżamy starych postów Jeśli temat wyjaśniony, tak więc tylko jeśli coś nas trapi- jakieś pytanie które tu się nie pojawiło zadajemy. W każdym praktycznie temacie na temat żywienia świnek wiadomo jest że każda z osobna świnka ma swój gust
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." ~Mark Twain Moje kochane świnki na zawsze w moim sercu... Dobranoc aniołki.