:rolleyes:
  :rolleyes: :rolleyes:
  :rolleyes:O tak świetnie to rozumiem moje świniaczki mają to samovixia16 pisze:Moja świnka podobnie jak większość nie lubi odkurzacza i wszystkiego co szeleści. Akwarium mam na podłodze i czesto się przechodzi obok świnki .. na początku ciągle się bała ale teraz juz sie przyzwyczaiła. I oczywiście nie lubi jak się robi jakieś gwałtowne ruchy.. Wszystko spokojnie trzeba robić:rolleyes:
 Lecz one stoją wysoko i nie ma koło nich takiego ruchu jak w przypadku vixiego
 Lecz one stoją wysoko i nie ma koło nich takiego ruchu jak w przypadku vixiego ) - Brat wziął kiedyś Tosię i pokazał jej rybkę a ona w ługą
 ) - Brat wziął kiedyś Tosię i pokazał jej rybkę a ona w ługą  hehehehe
 hehehehe - kiedyś siedziałam na podłodze  i miałam postawiony kubek z mlekiem koło klatki. Tosia chodziła po podłodze. NAgle podeszła do kubka, powąchała go i ..... zwiała ! Potem obchodziła kubek z daleka
 - kiedyś siedziałam na podłodze  i miałam postawiony kubek z mlekiem koło klatki. Tosia chodziła po podłodze. NAgle podeszła do kubka, powąchała go i ..... zwiała ! Potem obchodziła kubek z daleka  Chodziła normalnie jak zabrałam kubek
 Chodziła normalnie jak zabrałam kubek  
  - czasem spryskuję kwiaty w pokoju i Tosia sie tego bała. Teraz juz się przyzwyczaiła.
 - czasem spryskuję kwiaty w pokoju i Tosia sie tego bała. Teraz juz się przyzwyczaiła.  
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości