Mój Dyzio jest troszeczkę tłuściutki dla jego zdrowia chcę by schudł.(oczywiście bez przesady).Nie zawsze może pobiegać a nie wiem dokładnie jaką dietę stosować.Podajcie sposoby na schudnięcie świniaczka(tylko bez głodzenia oczywiście) Będę wam bardzo wdzięczna. :tak:
Głupio mi to przyznać no i oczywiście planuje zakup nowej większej klatki, ale rozmiary teraźniejszej wynoszą szerokość-40 długość-60 Klatkę i świnkę dostałam w prezencie więc wcześniej nie wiedziałam jakiej klatka jest długości. :zdezorientowany: Ile waży zdrowa i radosna świnka?
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2011, 21:27 przez Guffi, łącznie zmieniany 5 razy.
Powód:Nieczytelny post, błędy interpunkcyjne, 3 posty pod sobą.
60-tka to zdecydowanie za mało. Dla jednej świnki i to otyłej najlepsza byłaby 100-tka. poszukaj na allegro, czasami jest okazja i sprzedaje ktoś taniej używaną. Wtedy będziesz mogła dorobić jej półkę, schodki, żeby więcej miała ruchu.
Ma około rok i kilka miesięcy.Dostałam ją na wigilię 2008 ale myślę że miała ok 2 miesięcy więc urodzinki obchodzi 24.10. Wag postawiłam na dywanie i okazało się że ja ważę więcej niż na podłodze.Czyli Dyzio waży może z pół kilo mniej.
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2011, 21:36 przez Guffi, łącznie zmieniany 9 razy.
Powód:2 posty pod sobą.