świnka będzie się przeglądać  widząc swoje odbicie będzie myśla że za szybą jest druga świnka
  świnka będzie się przeglądać  widząc swoje odbicie będzie myśla że za szybą jest druga świnka  i będzie prubować się tam dostać
   i będzie prubować się tam dostać 
 świnka będzie się przeglądać  widząc swoje odbicie będzie myśla że za szybą jest druga świnka
  świnka będzie się przeglądać  widząc swoje odbicie będzie myśla że za szybą jest druga świnka  i będzie prubować się tam dostać
   i będzie prubować się tam dostać 

vagina_denata pisze:Moim zdaniem to beznadziejnie głupi pomysł. Odbicie lustrzane nie zastąpi śwince towarzysza, a ponieważ świnka nie ma świadomości istnienia własnego "ja", może mieć niezłe schizy przez to lustro.
Chochlik pisze:Znaczy ja nie wiem jak ze świnką, ale z papugami jest tak, że nie powinny mieć tego typu rzeczy bo głupeją. Ja generalnie mam jedną świnkę i nie dała bym jej lusterka. Lepiej niech bawi się ze mną, czy biega po pokoju,

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości