jakie są Wasze propozycje ?
 jakie są Wasze propozycje ? jakie są Wasze propozycje ?
 jakie są Wasze propozycje ? Dodam, że zaczęłam suszyć jeszcze jabłka.
 Dodam, że zaczęłam suszyć jeszcze jabłka. 
 )
)

Asiokryt pisze:O to nie wiedziałam, że trawę można suszyć ! Jesteś pewna, że to świniakom jakoś nie zaszkodzi ?

]. Nie wiem, czy można jeszcze gdzieś znaleźć pokrzywę, ale wydaje mi się, że tak, bo tydzień temu byłam na spacerze z moim psem i weszła w krzaki, a ja upadłam i byłam cała w bąblach właśnie od pokrzyw. Tylko najpierw trzeba je dobrze umyć, bo często przesiadują na nich mrówki.
]. Nie wiem, czy można jeszcze gdzieś znaleźć pokrzywę, ale wydaje mi się, że tak, bo tydzień temu byłam na spacerze z moim psem i weszła w krzaki, a ja upadłam i byłam cała w bąblach właśnie od pokrzyw. Tylko najpierw trzeba je dobrze umyć, bo często przesiadują na nich mrówki. 
Magda_Oska pisze:Asiokryt pisze:O to nie wiedziałam, że trawę można suszyć ! Jesteś pewna, że to świniakom jakoś nie zaszkodzi ?
Yyy, a co to jest SIANO?
SUSZONA TRAWA = SIANO
A siano świnki muszą jeśc codziennie. To znaczy że im nie szkodzi
 A z działki przynajmniej wiem, że nie jest niczym pryskana!
 A z działki przynajmniej wiem, że nie jest niczym pryskana! Dziś była powtórka z rozrywki
 Dziś była powtórka z rozrywki 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości