Dalej ją pamiętam i nigdy nie zapomnę. Teraz mam dwie świnki morskie Blankę i Lunę. Blanka śliczna three color zawsze skora do zabawy, najpierw przez jakiś miesiąc mieszkała sama, a potem dokupiłam jej Lunę
  Dalej ją pamiętam i nigdy nie zapomnę. Teraz mam dwie świnki morskie Blankę i Lunę. Blanka śliczna three color zawsze skora do zabawy, najpierw przez jakiś miesiąc mieszkała sama, a potem dokupiłam jej Lunę  Luna uwielbia różnego rodzaju ziółka, kocha wchodzić na swój biały domek ze schodkami i czasem gryzie się z Blanką, ale Blanka dominuje, jest starsza. Luna ma ok. 9 tyg. a Blanka ok. 8 miesięcy. Mam jeszcze dwie wiewiórki burunduki- Alvina i Vianę. Są kupione na allegro, śliczne zdrowe i zadbane, Alvin trochę starszy. Dobra, dosyć już tego gadania, czas na zdjęcia!  :tak:
 Luna uwielbia różnego rodzaju ziółka, kocha wchodzić na swój biały domek ze schodkami i czasem gryzie się z Blanką, ale Blanka dominuje, jest starsza. Luna ma ok. 9 tyg. a Blanka ok. 8 miesięcy. Mam jeszcze dwie wiewiórki burunduki- Alvina i Vianę. Są kupione na allegro, śliczne zdrowe i zadbane, Alvin trochę starszy. Dobra, dosyć już tego gadania, czas na zdjęcia!  :tak: Blanka

Luna

Razem

Alvin

Viana

Ogólnie masz fajne zoo
 Ogólnie masz fajne zoo Nawet nie zdawałem sobie sprawy z istnienia takich wiewiórek.
 Nawet nie zdawałem sobie sprawy z istnienia takich wiewiórek.