znalazlam ostatnio takie zdjecie na klatke dla prosiaczkow uwazam ze jest fantastyczna zrobiona ze skladanych elementow chyba tez cos takiego musze prosiakom wykombinowac choc i tak maja caly pokoj dla siebie
Gdzie to znalazłaś? Gdzie to można kupić? To jest takie extra! Ja bym kupiła! Cóż, ale było by to ciężko składać, bo w pierwszym widać, że odczepili i zrobili te na gorze, dlatego jest pusty dach. I to musi być grogie!
Wydaje mi się, że to własne konstrukcje. Są na prawdę świetne. Budowa ich musiała pochłonąć wiele czasu. Nawet kiedyś zastanawiałem się nad zbudowaniem takiej, ale największym problemem jest kuweta – widziałem konstrukcje z drewnianymi, ale moim zdaniem to nie najlepszy pomysł.
No boskie po prostu, ale nie podoba mi się jedna rzecz na ostatnim zdjęciu, ta zwisająca kolorowa "sprężyna", świnka może się w nią zaplatać (cała lub chociażby samą łapkę) i tragedia gotowa. Ale poza tym, super!!!
No, nawet gdyby świnka całe dnie była sama, to jej się nie nudzi. To raczej taka klatka dla hodowców. Mnie osobiście podoba się jej wnętrze- strona zewnętrzna- nie bardzo.