Pyszsta je wszystko z kupionego jej jedzonka dla niej oprócz pseznicy i inych ziarn zbóż .... w jedzonku VITAPOL ziarna zbóż stanwią aż 82 % a ona ich nie je... nie wiem dlaczego czy nie lubi??? może??? PS ile razy dziennie dawać śwince jedzenie??? ja daje dwa razy dziennie ale oprócz tego inne smakołyki...
Hm. Po pierwsze, wystarczy jak jej raz dziennie zapełnisz miskę jedzeniem. No i nie polecam Vitapolu, który pokazałaś na zdjęciu, ponieważ zawiera ziarna, które nie są wskazane dla świnki, a poza tym, jak napisała poprzedniczka witaminy C jest tam tyle co kot napłakał. Jak już, polecam Vitakraft.
Przynajmniej zwierzak wie, że ziarno nie dla niego Kup śwince dobry granulat np. Cavie Complete. Świnka nie będzie wybrzydzać, zje wszystko a i Ty nie wywalisz pół karmy do kosza.
Nie obchodzi cię zdrowie twojej świnki? Nie ochodzi cię że świnka nie je? Nie wiesz że ziarna są tuczące i obtłuszczają wątrobę? Więc jak może ci ,,nie przeszkadzać" tak zła karma? To jedna z najgorszych karm na rynku, więc chyba powinno cię to ochodzić.
Witam! Mojej śwince ostanio skończyła się karma. Mój tato kupił nową karmę. Nazywała się Vitakraft Menu(jego 1 karma). Moja mama nasypała mu tak na same dno na spróbowanie. Smakowała, tylko, że jedno mnie dziwi, bo zjadł PSZENICĘ!W tamtej karmie(Vitapol) ani ruszył tej pszenicy! Co w niej jest takiego,ż on to je? Czy to dlatego, że było tak mało? W tamtej karmie tez tak czasem było i nawet jak miał tylko to jak w Vitakraft to itak nie zjadł! :hmmm: :hmmm: :zaglada: