Świnki Morskie-Jedne z najsłodszych gryzoni:-) Moje świnki: -Lola -Fela Za tęczowym mostem w niebie z innymi świnkami: -Dyzio[*] -Kubuś[*] -Kubuś[*] -Miluś[*] Ogólnie zwierzęta które były u nas w domu:Pies-jamnik,5 myszek,myszoskoczki,2 ptaszki,żółwik,2 żabki,rybki, Kocham Was
"Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą." A.Schweitzer
cóż klatka nie spadnie:) jaklatkę Tusi postawiłam na stoliczku ( dość wysokim) i jeszcze ( na szczęście ) klatka mi nie spadła tylko musi być stolik stabilny
Albo nie rozumiem, albo rozumiem, ale źle. Piszesz, że się tłukły i spadły, ale w nawiasie klatka, czyli spadły z klatką Albo źle rozumiem, i się tłukły, a spadła sama klatka Czy w tą, czy w tą, mam nadzieje, że nie z wysoka
Moim zdaniem na ziemi:) Moje świnki tak szaleją w klatce,że mogła by spaść z jakiejś półki lub szafki. A po drugie mam dużą klatkę więc musiałabym chyba kupić specjalnie stolik RTV