Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Pumilo

Przywitaj się z innymi użytkownikami. Napisz coś o sobie i swoich zwierzakach.
Awatar użytkownika
dirdib
Zasłużony
Kontaktowanie:

Postautor: dirdib » 22 grudnia 2006, 19:30

´nie mialam na mysli skad sie bierze czas tylko ciekawi mnie jak niby go macie.. no ale mam nadzieje nie macie zaniedbanych swinek i miotow po miocie.. jednak raz sie wam to zdarzylo.. biedna samiczka

Awatar użytkownika

Awatar użytkownika
magdah
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: magdah » 22 grudnia 2006, 20:11

Co ciebie właściwie obchodzi, skąd mamy czas? Doba dla każdego ma 24 godziny, czas można sobie zagospodarować- nie muszę się tobie z niczego tłumaczyć. Pilnuj swoich samiczek i swoich miotów, i swojego czasu.
Nasze świnki przynajmniej w brudzie nie przychodzą na świat, a takie fotki jak kiedyś wstawiałaś na forach, to po prostu wstyd.
A Taya ma się bardzo dobrze. Biedna samiczka, w dwóch miotach urodziła trójkę maluchów. Jutro zrobię ci nowe fotki na tle choinki, żebyś zobaczyła jaka jest biedna.
Jak będziesz w Lublinie, to wpadnij, zapraszam Cię, zobaczysz nasze zaniedbane świnki.

Edit: Niestety nie mam ochoty więcej zniżać się do twojego poziomu, więc odpuść sobie komentarze na nasz temat.

Awatar użytkownika
dirdib
Zasłużony
Kontaktowanie:

Postautor: dirdib » 22 grudnia 2006, 20:15

Ja sie tylko zastanawiam jak ktos kto sie rozglasza ze ma swietna hodowle dopuszcza by swinka 2 miesiace po urodzeniu miotu urodzila kolejny.. szczerze martwi mnie to :(

a czas to tylko z ciekawosci, bo jednak macie liczne stadko i to dlugowlose ktorym sie wiecej codziennie poswieca jesli sie ma czas :) milo ze macie czas :)

Awatar użytkownika
magdah
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: magdah » 22 grudnia 2006, 20:20

Wiesz co? Nie będę ci tłumaczyła sprawy Tayi, bo to jednak nasza sprawa. Tylko i wyłącznie. Nie biegam po ulicach i nie krzyczę, że mamy świetną hodowlę, chociaż jestem z moich świnek dumna. Naprawdę bardzo cię proszę, ODPUŚĆ SOBIE KOMENTARZE jak nie masz pojęcia, o czym mówisz.

Awatar użytkownika
Dior Cavia
Hodowca
Kontaktowanie:

Postautor: Dior Cavia » 22 grudnia 2006, 20:54

Tusiatko sorry ale przesadzasz sprawy hodowlane sa prywatna rzecza hodowcy czy ja Tobie mowie ze twoje swine mieszkaja w syfie (tak wynika z twoich zdjec) i wiesz co jak tylko znowu sie wprosilas na nasze(CCP) forum wiedzialem ze sie nie zmienilas :dry: Tacy ludzie jak Ty sie nie zmieniaja :!: A od pani Agaty i Magdy mozna sie tylko uczyc poswiecenia i wielkiej milosci dla swinek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
dirdib
Zasłużony
Kontaktowanie:

Postautor: dirdib » 22 grudnia 2006, 20:59

no wiecie jesli miot i za dwa miesiace znow miot to sprawa hodowcy i do tego normalna to ja wysiadam. nie chce juz nic komentowac. mam swoje zdanie i dobrze ze moja przyjaciolka ma takie same.

LunCavia
Hodowca
Kontaktowanie:

Postautor: LunCavia » 22 grudnia 2006, 21:06

A ja mam jedną prośbę. Proszę nie rozpoczynać tutaj na forum kolejnych kłótni.
Takie sprawy można załatwiać na gadu-gadu, pw, albo na maila. W każdym razie my tutaj nie chcemy takiej atmosfery.
Proszę się do tego zastosować inaczej będę musiała wyciągnąć konsekwencje.
Pozdrawiam
LunCavia

Obrazek

Awatar użytkownika
dirdib
Zasłużony
Kontaktowanie:

Postautor: dirdib » 22 grudnia 2006, 21:08

Nikita ja juz po raz drugi albo i trzeci pisze ze ja wiecej nic nie dodaje. mam swoje zdanie i jego nie zmienie co do hodowli pumilo. smutno.. ale nie ma sensu tego ciagnać. jakby nie było powodzenia i rozwagi!

LunCavia
Hodowca
Kontaktowanie:

Postautor: LunCavia » 22 grudnia 2006, 21:25

No i mam nadizjeę, ze już nikt tego tematu ciągnąć nie będzie :]

Obrazek

Awatar użytkownika
magdah
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: magdah » 22 grudnia 2006, 21:38

LunCavia, wiem że jesteś moderatorką i przepraszam za zaistniałą sytuację, chociaż właściwie to nie ja ją spowodowałam. Nie będę się już wypowiadać w tym temacie. Lubię dyskusje, ale wszystko ma swoje granice. Wesołych świąt, Tusiątko uśmiechnij się, niech ci nie będzie smutno! :P Tyle jest innych hodowli, a nas nawet w życiu nie widziałaś, naszych świnek i warunków w jakich są trzymane także; nigdy też nie rozmawialiśmy. Nic mnie to nie obchodzi, że nas nie lubisz, i czasami się zastanawiam czy to przypadkiem nie jakaś obsesja. Niezrozumiała.
Bryluj dalej na wszystkich forach, ja się stąd zmywam :rolleyes:

Awatar użytkownika
Świnkowy poleca

Wróć do „Powitania”