wiem wiemy tylko jak sie komus podaje cene i potem po zamowieniu i wykonaniu ja zawyza to klient ma prawo z rezygnacji z zakupu bez konsekwencji.Jesli zacytuje twoje PW to napisalas mi ze za hamak chcesz 20 zl bo 15,20 wydalas na material i reszta to twoja praca wiec 20 zl a teraz dochodzi kolejne 8 co daje 28zl za hamak.
Uzgodnijmy ze dziewczyny dzialaja jak rzemieslnicy i wykonuja rekodzielo zawsze to drozsze tylko prosze zebyscie zaczely sie komunikowac miedzy soba bo wasz marketing i sprzedaz to chodzacy chaos.Dobrze ze jestem cierpliwa inny klient by juz dawno sobie odpuscil a wy byscie zostaly z towarem.
Dobrze Verko . Ja mieszkam Obok Sandi więc mis ie ciale widzimy w szkole i na dworzu i wogulę..
Ostatnio zmieniony 3 lutego 2011, 18:24 przez admin, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Proszę, przykładaj się bardziej do pisania postów, bo takie zlepki urwanych słów bardzo źle się czyta.
Spoko czyli 28+koszt przesylki.Uzgodnijcie jak mam zaplacic wysylanie pieniedzy w kopercie to glupota, bo moga nie dojsc, jakos nie wierze listonoszom.Pierwsza mozliwosc to przelew w/w kwoty na konto kogos doroslego(mamy, taty, rodzenstwa) Druga wysylka za pobraniem gdzie poczta polska przysle wam przekaz pieneizny nie jestem tylko pewna czy rowniez nie trzeba byc doroslym zeby ten przekaz odebrac.
no wlasnie dobrze by tez bylo zeby dorosli wiedzieli ze taki handelek prowadzicie i zeby nie bylo problemow ze ktos obcy wam pieniadze przekazem wysyla
Sandruniu, bardzo Cię proszę, ty się już lepiej za nikogo nie wypowiadaj. Moja mama pójdzie na pocztę ze mną i wysyłamy za pobraniem. Verko, proszę o adres na pw