No tak, z tym że ja mam dwa świniaki a i może w przyszłości będzie jeszcze jakieś towarzystwo Poza tym gdybym wyjeżdżała gdzieś na parę dni to myślę, że bez problemów mógłby z powodzeniem ten transporter zastąpić klatkę. Widziałam go kiedyś na żywo w moim pobliskim centrum ogrodniczym i naprawdę robi wrażenie. Cena faktycznie wysoka, ale to już wszystko zależy od potrzeb.
mi sie podoba ja mam troche inny i wiekszy ale tez z wkladana miska na jedzenie tylko ze moj ma tylko klapke od gory zeby mozna bylo zwierzaczka poglaskac, przez jakis czas byl tez domkiem dla swinki kiedy mieszkaly osobno.poza tym i tak wladam do srodka recznik po swinki sie pod niego chowaja podczas transportu.
Według mnie transporter dla dwóch/większej ilości świnek jest jak najbardziej odpowiedni. Ja mam ledwo ledwo na jedną świnkę, i gdy Xsara podrośnie, i tak będę musiała kupić inny, większy.
Fajny transporter,jednak ja bym poszukała innego Jest trochę za ciężki,a do tego jak na taką cenę drogi.Ale nie powiem,że jest zły,bo dla dwóch świnek był by idealny Ja mam firmy Ferplast,kupiłam go w Kakadu za bodajże 115 zł,jest duży i Philip ma dużo miejsca.wymiary jego są takie : 52 x 38 x 33 cm Wygląda tak jak ten : Jestem z niego bardzo zadowolona,Philip jak już mówiłam,ma dużo miejsca,jest to bezpieczny transporterek,a do tego nie aż tak drogi
Fajny i powiem Ci, że zastanawiałam się również nad tym modelem, ale boje się że przez te przednie kratkowane drzwiczki może je zawiewać nie wspominając o zimie.