Koniec OT.
 Koniec OT. Słodziutka świneczka.

Witamy
 Witamy
 Mam duzo blogow o chomikach wiec mozecie gdzies w necie widziec te fotki ktore tu dodaje .
 Mam duzo blogow o chomikach wiec mozecie gdzies w necie widziec te fotki ktore tu dodaje .

LidiaL pisze:Hmmm... nie mam kontaktu z kolezanka wiec narazie swiniak jest u mnie .Kokodil i Moone sa teraz na 200cm wybiegu ,dobiegli do klatki Jarosa i tak sie patrzyli ... ja mowie Kokodilku choc ,a on uciek .Widocznie jest zazdrosny o Jaroskiego .Mam duzo blogow o chomikach wiec mozecie gdzies w necie widziec te fotki ktore tu dodaje .
Pozdro Lidia,Moonek,Aminka i Kokodilek

czyli taki wczesciejszy prezent .A wiec bedzie nim nastepny szczur .Wolalabym swinke ale rodzice sie uparli ,ze szczurek bo na swinke sobie musze sama kupic
 czyli taki wczesciejszy prezent .A wiec bedzie nim nastepny szczur .Wolalabym swinke ale rodzice sie uparli ,ze szczurek bo na swinke sobie musze sama kupic   Ale i tak jestem bardzoo szczesliwa wiec jutro stane sie posiadaczka : 2 chomikow,2 szczurkow i jednej swinki .
 Ale i tak jestem bardzoo szczesliwa wiec jutro stane sie posiadaczka : 2 chomikow,2 szczurkow i jednej swinki .

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości