Świnki Morskie-Jedne z najsłodszych gryzoni:-) Moje świnki: -Lola -Fela Za tęczowym mostem w niebie z innymi świnkami: -Dyzio[*] -Kubuś[*] -Kubuś[*] -Miluś[*] Ogólnie zwierzęta które były u nas w domu:Pies-jamnik,5 myszek,myszoskoczki,2 ptaszki,żółwik,2 żabki,rybki, Kocham Was
Dzisiaj jak Edward biegał robiłam mu zdjęcia. Wyszły tylko te jak jadł sianko, ale i tak się pochwalę. Przepraszam, że część z nich jest bardzo do siebie podobna, ale nie mogłam się zdecydować. Tu siedzę na biurku i wcinam ogóra. Wyjść czy nie wyjść oto jest pytanie?
A teraz seria zdjęć pt. "siano to podstawa" Ciekawe czy mnie pozna jak założyłem pudełko na głowę? Lizanie Czas się umyć Ciekawe czy mnie pozna jak się schowam za siankiem? Wylegiwanie przy sianku "zobaczcie jak fajnie" "Ciekawe co tam jest?" Mam cały pokój dla siebie, ale będę siedział w kącie.
Edward właśnie został wygłaskany Dziękuję za komplementy w imieniu Edwarda. Wygłaszczcie swoje prosiaczki. Co do klatki ja też nie miałam wyboru koloru, ostatnia 80cm. Ale cieszę się, że wam się podoba bo mi też.