Ja mojej Neli ([*]) jak jeszcze żyła generalnie sprzątałam co 5 dni , czyli zazwyczaj w soboty lub niedziele , chyba że baaaardzo klatka była ubrudzona to wtedy wcześniej , wtedy gdy było potrzebne sprzątania
Ja sprzatam Philipkowi co tydzien . Mamy dry bed , a pod spodem zwirek Pinio . Codziennie sprzatam bobki,a tak to dry bed jest prany co tydzien w pralce .
Ja mam dry bed, więc chłopakom codziennie zmiatam bobki (jak NiCiA) i piorę go ręcznie co tydzień, a przy okazji wymieniam trociny w miejscach, gdzie jest zasiusiane
Świnki Morskie-Jedne z najsłodszych gryzoni:-) Moje świnki: -Lola -Fela Za tęczowym mostem w niebie z innymi świnkami: -Dyzio[*] -Kubuś[*] -Kubuś[*] -Miluś[*] Ogólnie zwierzęta które były u nas w domu:Pies-jamnik,5 myszek,myszoskoczki,2 ptaszki,żółwik,2 żabki,rybki, Kocham Was
Ja czyszczę co 2 dni ponieważ mimo że nie śmierdzi ale nie chcę żeby moje świnki miały mokro. Mam trociny i nie wiem czy nie przesadzam z tym sprzątaniem (dużo trocin idzie na to), ale chce dla świnek jak najlepiej Klatkę mam 100x50cm i 2 świnki (szukam 120 o szerokości 50cm).