Postautor: Konto usunięte » 22 kwietnia 2011, 9:47
Jeszcze cuś .Nie wiem czy warto wstawić jakieś zdj.pozostałych zwierzaków zaraz będziecie po mnie jeździć ,że nie lubie za bardzo kundli itp. wole nie zaczynac awantur Stefcio fotograaf NiCiA
p.s. NiCiA jak ty to robisz ,że umiesz mu zdrobić zdj. w takich momentach ?
Dobra coś tu cicho obiecałam-zapomniałam trochę się wystraszyłem leciał taaaaaaki wielki ptak Zmęczyłem się trochę więc odpoczne A teraaz moi kumple" z podwórka" Kicia zwana Lala ale najczęściej Kicia jak widać w ciąży Maja i Pysia czyli 2 persy Pysia z lewej,Maja z prawej Maja jest rodowodowa Beni młody owczarek niemiecki długowłosy
Postautor: Konto usunięte » 11 czerwca 2011, 10:28
Wszyscy się na konkach skupili i zapomnieli o Stefeczku więc się przypomnimy w wakacje będzie 2 świniucha peruwianeczka lub texelasek Teraz pare zdjęć Stefka robione ostatnimi czasy to znalazłam na lapku : Moja sis robiła to na norce
Postautor: Konto usunięte » 22 czerwca 2011, 19:07
Przyjechałam miałam wszyskie zdjęcia zgrywane na płytę więc coś nowego narazie jedno bo już nie szukam jak będzie kolega dodam oczywiście nowe .Choć plany o kolegę ciągle się przekładają ... ,a teraz zrobione komórką taty ale jest nowe wczorajsze