Nie spotkałem się jeszcze z taką modyfikacją. Trafia na listę pomysłów do zrealizowania. Na razie się tym nie zajmę, ale po maturach na pewno
 Nie spotkałem się jeszcze z taką modyfikacją. Trafia na listę pomysłów do zrealizowania. Na razie się tym nie zajmę, ale po maturach na pewno 
Pomyślę jeszcze nad shoutboksem.

. Strona jest ładnie wyważona kompozycyjnie i dobrze zrobiona, layoutu bym chyb a nie ruszała
. Strona jest ładnie wyważona kompozycyjnie i dobrze zrobiona, layoutu bym chyb a nie ruszała  .
.
 ). Wyróżnia forum na tle oklepanej zieleni. Może jednak jakieś delikatne akcenty się pojawią.
). Wyróżnia forum na tle oklepanej zieleni. Może jednak jakieś delikatne akcenty się pojawią.

Sandi pisze:A może jakiś nowy "motyw" świnek/świnki na górze strony?
Bo od dawna są te 4 świnki w trawie, można by dać jakiś inny...

marti.cukierek pisze:Fajnie by było, że na dole jak jakaś świnka ma urodziny pisało Wszystkiego najlepszego dla <imię świnki>

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość