pogrzalo cie?!!!!!! nie mozna dawac swinkom gotowanego jedzenia!!!!!!!!!!!!!! absolutnie!!!!!!!!!!!!!1 a poza tym po co bys jej gotowala trawe?! zeby zwiedla?! nie rozumiem cie! chcesz zabic swinki?! moze od razu daj im kapuste,chipsy.coca cole? hm?
A ja Spagetti bym zrobiła inaczej (nic bym nie gotowała)
oto i mój przepis:
składniki:
- trawa (dużo) - mniszki lekarskie - pomidor (słyszał, że można podawać chociaż Gucio nigdy go nie jadł)
Jak przygotować:
Wziąć plastikowy talerzyk nasypać na niego trawę, pokroić mniszki lekarskie i pomidora, nasypać pomidora i mniszka na trawę. Wymieszać wszystko i dać świnką.
Moje świnki od pół roku jedzą codziennie po pomidorku koktajlowym lub po plastrze zwykłego pomidorka i mają się bardzo dobrze. Jest to przecież warzywo dozwolone dla świnek. Ja nie obieram skórki, ani nie wyciągam pesteczek. To nie jest czereśnia czy brzoskwinia.
I z truskawki? Nie wiem, dla mnie to jest zabawa z gotowaniem czegoś, czego prawdopodobnie świnka w ogóle nie będzie chciała jeść-tym bardziej coś ciepłego w wakacje...Bardziej smakowałaby jej świeża trawka z ogródka.
świnki absolutnie nie mogą jeść żadnego gotowanego jedzenia. nie rozumiem , po co gotowałaś śwince trawę. O wiele lepiej i zdrowiej jest podawać surową !
No proszę Cię, co to przyjemność dla świnki zjeść gotowaną trawę? A ty chciałbyś jeść gotowane chipsy? Gotować trawę, też mi coś. Daj jej świeżą i już będzie bardziej szczęśliwa. Sam wymyśliłeś taki "doskonały"pomysł? Gratuluję toku myślenia i rozumu...
a nie lepiej trawy nie gotować? położyć na talerzyku dodać pomidorka (jesli co bardzo zależy na frajdzie ze spagetti to można zrobić przecier z pomidorka i polac) rozwiązanie.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2012, 22:53 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:zwrocilas uwage na date ostatniego posta?