A odchodząc z pracy możesz pani właścicielce powiedzieć co myślisz o takim traktowaniu zwierząt

damianek333 pisze:Nie kupuj świnek z zoologicznego.
1. nie umieją rozpoznać płci zwykle
2. ja kupiłem 3 świnki, z czego 2 zmarły (Dyzia i Matrix).
vagina_denata - dodaj do galerii zdjęcia swoich świnek
No to ja podobnie, mam starszego o 2 lata Emila od Timka i również się dogadali.Sefanu$ pisze:Ja mam mojego jak do nas dołączył to miał z 7 tyg. dogadali się bezproblemowo .
Martex pisze:A ja kupiłam i Lukasa i Mikiego w zoologicznym i nic złego nie było. Tylko na początku, jak mama i tata kupili mi Mikiego , to myśleli , że to samiczka, ale babka z zoologika nie wyrażała swojego zdania. Z Lukasem było inaczej. Pani wiedziała, że to samiec i miała rację. Mimo, że był jeszcze malutki .
Sandi pisze:Martex pisze:A ja kupiłam i Lukasa i Mikiego w zoologicznym i nic złego nie było. Tylko na początku, jak mama i tata kupili mi Mikiego , to myśleli , że to samiczka, ale babka z zoologika nie wyrażała swojego zdania. Z Lukasem było inaczej. Pani wiedziała, że to samiec i miała rację. Mimo, że był jeszcze malutki .
A jednak było coś złego-Kupując Mikiego i Lukasa w Zoologicznym wsparłaś jakąś pseudohodowlę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość