Mam pytanie czy do 2-3godzinnego transportu świnek potrzebna jest woda czy wystarczy siano, owoce i warzywa ?
Bo za bardzo nie mam jak poidełka zamocować chyba że ewentualnie co godzine dam im w ręce poidełko może się napiją czy coś ?

. Co do wody to miałam taki sam problem i jeśli nie jesteś kierowcą, to dawaj im poidełko w ręce, bo nawet jak je zawiesisz to świnki najprawdopodobniej wszystko rozleją. Ja Zulsonowi oferowałam co jakieś 15 minut ale pił gdzieś raz na godzinę (z tym że do bólu hehe). Pozdrawiam
. Co do wody to miałam taki sam problem i jeśli nie jesteś kierowcą, to dawaj im poidełko w ręce, bo nawet jak je zawiesisz to świnki najprawdopodobniej wszystko rozleją. Ja Zulsonowi oferowałam co jakieś 15 minut ale pił gdzieś raz na godzinę (z tym że do bólu hehe). Pozdrawiam 

,a jeśli chodzi o inne zwierzaki wszysko wie i nie musze nawet mówić
 ,a jeśli chodzi o inne zwierzaki wszysko wie i nie musze nawet mówić   Teraz jadę do Wrocławia i zostaje z nimi mama .Ale jedziemy jednego dnia -wracamy drugiego więc nawet nie musi specjalnie dbać o moje wieprzki
 Teraz jadę do Wrocławia i zostaje z nimi mama .Ale jedziemy jednego dnia -wracamy drugiego więc nawet nie musi specjalnie dbać o moje wieprzki   ja w życiu nie oddałabym pod opiekę zwierząt nawet mojej najlepszej przyjaciółce (oprócz NiCi)
 ja w życiu nie oddałabym pod opiekę zwierząt nawet mojej najlepszej przyjaciółce (oprócz NiCi)  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości