Kiedyś też obowiązek ten spoczywał na babci, ale do takiego stada nie będę już babci męczyć

a jak ja jade z mama to bracik, siora, albo tata.
  a jak ja jade z mama to bracik, siora, albo tata.
 ja jak jadę to tak :
 ja jak jadę to tak :
 Ale jakbym brała ją na wakacje, na jakąś dłuższą podróż, pewnie bardziej bym się przygotowała.
 Ale jakbym brała ją na wakacje, na jakąś dłuższą podróż, pewnie bardziej bym się przygotowała. Bardzo dużo razy chłopacy jechali gdzieś ze mną,np. w góry,gdzie bywam kilka razy na miesiąc. W czasie podróży siedzą spokojnie. Są w transporterze,w którym daję poidełko,miseczkę z jedzeniem,sianko,zioła,norka,a jako podłoże żwirek Pinio.
 Bardzo dużo razy chłopacy jechali gdzieś ze mną,np. w góry,gdzie bywam kilka razy na miesiąc. W czasie podróży siedzą spokojnie. Są w transporterze,w którym daję poidełko,miseczkę z jedzeniem,sianko,zioła,norka,a jako podłoże żwirek Pinio. 
 Już był dwa razy nad morzem, u weterynarza, w górach, na wsi i u mojej babci która mieszka pod Warszawą. Już zwiedził chłop kawałek Polski.
  Już był dwa razy nad morzem, u weterynarza, w górach, na wsi i u mojej babci która mieszka pod Warszawą. Już zwiedził chłop kawałek Polski.  Więc z domu nigdzie się bez niego nie ruszam. I co najważniejsze on dobrze znosi podróże.
 Więc z domu nigdzie się bez niego nie ruszam. I co najważniejsze on dobrze znosi podróże.  
  Mam profesjonalną opiekę jak gdzieś wyjeżdżam np. na dłuższy czas
  Mam profesjonalną opiekę jak gdzieś wyjeżdżam np. na dłuższy czas  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości