MiłośniczkaProśków pisze:A siana im w lecie nie daję,skoro mogę je wypuszczać na pole.
siano musza miec bez wzglegu na wszystko,sluzy im ono do scierania trzonowco, nie chcesz wiedziec co sie bedzie dzialo ze swinkami jak im trzonowce przerosna...
MiłośniczkaProśków pisze:A siana im w lecie nie daję,skoro mogę je wypuszczać na pole.
MiłośniczkaProśków pisze:Ja jak się kończy karma,to kupuję inną cały czas...
MiłośniczkaProśków pisze:Jak to - świnka ma cały czas pełną miskę ?Przecież będzie gruba jak beka od tego... Cała miseczka karmy ?! Boże.... To ja daję moim świnkom co 2 dni karmę,maksymalnie 3 MAŁE łyżeczki.
MiłośniczkaProśków pisze: A siana im w lecie nie daję,skoro mogę je wypuszczać na pole.
Jeżeli chodzi o karmę to daję im tak mało,ponieważ nie chcę,żeby przytyły.
MiłośniczkaProśków pisze:Co w tym złego,że starcza na kilka miesięcy ?
MiłośniczkaProśków pisze:Ja jak się kończy karma,to kupuję inną cały czas... Aktualnie jest to JR Farm.
Jak to - świnka ma cały czas pełną miskę ?Przecież będzie gruba jak beka od tego... Cała miseczka karmy ?! Boże.... To ja daję moim świnkom co 2 dni karmę,maksymalnie 3 MAŁE łyżeczki. A siana im w lecie nie daję,skoro mogę je wypuszczać na pole.
No i jak kupuję z 1 kg karmy,może trochę więcej to wystarcza na kilka miesięcy,czasami nawet więcej.Dla dwóch świnek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 75 gości