No chyba,że wypuszczę ich na ogród-to w takiej sytuacji biorę specjalne ogrodzenie,przykrywam górę siatką przed zwierzętami oraz ochroną przed słońcem.
 No chyba,że wypuszczę ich na ogród-to w takiej sytuacji biorę specjalne ogrodzenie,przykrywam górę siatką przed zwierzętami oraz ochroną przed słońcem. No chyba,że wypuszczę ich na ogród-to w takiej sytuacji biorę specjalne ogrodzenie,przykrywam górę siatką przed zwierzętami oraz ochroną przed słońcem.
 No chyba,że wypuszczę ich na ogród-to w takiej sytuacji biorę specjalne ogrodzenie,przykrywam górę siatką przed zwierzętami oraz ochroną przed słońcem.
 aby się poganiały i rozprostowały kości
 aby się poganiały i rozprostowały kości  
MiłośniczkaProśków pisze:Ja nie wypuszczam moich świnek po całym pokoju,bo całego pokoju nie da się czymś przykryć, a one srają i leją. No,jak już mówiłam to ja ich w ogóle nie wypuszczam

Już zmieniłam swój post.
 Już zmieniłam swój post. Nadają się one idealnie na wybiegi, jak i do wyłożenia transportera.
 Nadają się one idealnie na wybiegi, jak i do wyłożenia transportera. 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość