Nazywam się Bartek i razem ze mna w pokoju mieszka słodziutka świneczka-Engi:jest bardzo rozpieszczona,kapryśna,obrażalska itp.., ale przy tym wszystkim bardzo,bardzo,bardzo(...) kochana

Mieszka sobie w klatce 70x40cm, ale już niedługo( trwaja proce nad jej nowym większym mieszkankiem
 )
 )Jest karmiona Versele Laga Cavia Complete i Cavia Natura- te dwie najbardziej jej zasmakowały, a oprócz tego codziennie pochłania tony zieleniny, warzyw, owoców i wszelkich innych jadalnych produktów. Teraz w lato jej przysmakiem jest oczywiście-TRAWA.
Lubi głaskanie, ale bez przesady- nie wytrzyma tyle no swoim małym tyłeczku leżac bezczynnie
 Jej ulubionym miejscem do spania jest moja pościel...
 Jej ulubionym miejscem do spania jest moja pościel...Engi najbardziej nienawidzi czesania co przy jej sierści jest codziennym obowiazkiem, w tym do siebie akurat nie pasujemy, bo ja uwielbiam się bawić jej długimi włoskami.
Po zamieszkaniu nowego lokum przez Engi planuję o zakupie jej towarzyszki

A po za tym dodaję, że mój prosiak ma 8 miesięcy i 1 dzien i waży 830g

No i zdjęcia:
Jeszcze u Pani hodowczyni, taka słodka, niewinna, malutka

I to już koniec- Pozdrawiam Was i wasze świniaczki

Engi urocza,jak już mówiłam-nie umiem się doczekać kiedy mój Kajtuś będzie miał taki włos.
 Engi urocza,jak już mówiłam-nie umiem się doczekać kiedy mój Kajtuś będzie miał taki włos.