Wybiegi tak,choc wole lignine,ale kuweta nie bardzo,nie przepuszczaja wilgoci na wylot i zdarzaja sie jeziorka w miejscach bardziej ulubionych na siusiu,a wiadomo ,ze wygodna swinka zalatwi sie,ziewnie i polozySandi pisze:Nadają się one idealnie na wybiegi, jak i do wyłożenia transportera.

. Klatka stoi między biurkiem a szafką nocną....dalej jest kąt....Wywaliłam rzeczy z kątu...zabezpieczyłam wejście do biurka i postawiłam skrzynię z świnkowym jedzeniem. Na to musiałam wyłożyć podkład(niestety mam wykładzinę) no i jeszcze mam po meblach takie ciękie drewienka....położyłam na to szmatkę ( a raczej stare ubrania).....urozmaiciłam to różnymi zabawkami etc....i świnka w niebie
. Klatka stoi między biurkiem a szafką nocną....dalej jest kąt....Wywaliłam rzeczy z kątu...zabezpieczyłam wejście do biurka i postawiłam skrzynię z świnkowym jedzeniem. Na to musiałam wyłożyć podkład(niestety mam wykładzinę) no i jeszcze mam po meblach takie ciękie drewienka....położyłam na to szmatkę ( a raczej stare ubrania).....urozmaiciłam to różnymi zabawkami etc....i świnka w niebie 
 , tylko tak, aby prosiaczek tam nie wszedł.
 , tylko tak, aby prosiaczek tam nie wszedł.

.Możesz próbować tak jak pisałeś^
 .Możesz próbować tak jak pisałeś^  .
 .