Gość pisze:Słuchajcie, wysuszony chleb jest dobry na ścieranie ząbków. ja swojej śwince daję i sciera sobie ale musi być wysuszony na kaloryferze
Tak, bułka też, ale nie za dużo, pamiętaj

Gość pisze:Słuchajcie, wysuszony chleb jest dobry na ścieranie ząbków. ja swojej śwince daję i sciera sobie ale musi być wysuszony na kaloryferze
vagina_denata pisze:Nie jest. Po pierwsze jest za miękki i nie stanowi żadnej przeszkody dla zębów gryzonia, a po drugie jest szkodliwy dla świnek (bo mąka, wysokoprzetworzony, cukier, napulchniacze, pieczony). To żarcie dla ludzi nie roślinożerców.
vagina_denata pisze:Jakieś dziwne rzeczy słyszysz.
ruby_anger pisze:Witam, co myslicie o blokach prasowanego siana?Kupilam moim i mysle ,ze taka twarda kostka jest swietna do scierania zabkow
Nefele pisze:Ruby Anger mieszkasz w Polsce? Da się gdzieś kupić takie prasowane siano? Jakiej jest firmy i ile kosztuje tak orientacyjnie?
Pozdrawiam!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 70 gości