2. Można co dziennie, ale też może się śwince znudzić więc marchewkę np. co drugi dzień.

Można co dziennie, ale też może się śwince znudzić więc marchewkę np. co drugi dzień
padme1991 pisze:Mam jeszcze dwie sprawy![]()
1) Pisała mi tutaj ktoras z Was o robieniu sałatki dla prosiaczka. Czy taką sałatkę można trzymać potem w lodówce jesli się jej zrobi więcej czy nie za bardzo? Jak to jest z przechowywaniem takich pokarmów?
2) Jak długo mogę dawać swince dane jedno warzywko lub owoc, tzn. podam na przykładzie - w sobotę kupiłam marchewkę, podałam Tosi ją w sobotę i niedzielę i jeszcze trochę zostało. Można ją podawać do końca czy już może być że tak powiem nieswieża i powinnam kupić nową?
Lucy, obecna karma Tosi jest z firmy Dako -Art
padme1991 pisze:2) Jak długo mogę dawać swince dane jedno warzywko lub owoc, tzn. podam na przykładzie - w sobotę kupiłam marchewkę, podałam Tosi ją w sobotę i niedzielę i jeszcze trochę zostało. Można ją podawać do końca czy już może być że tak powiem nieswieża i powinnam kupić nową?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 77 gości