szczerze mówiąc to nie spodziewałam sie tak dużej ilości odpowiedzi. To forum jest zdecydowanie najlepsze są tu bardzo mili ludzie. Na innych forach nikt mi nie odpowiadał a tu 11 odpowiedzi w ciągu 4 dni? Marzenie. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Rozmyślałam troche na temat skąd wziąć świnkę i brałam pod uwagę allegro oczywiście odbiur osobisty! A jakie są koszty utrzymania i te początkowe?szczerze mówiąc to nie spodziewałam sie tak dużej ilości odpowiedzi. To forum jest zdecydowanie najlepsze są tu bardzo mili ludzie. Na innych forach nikt mi nie odpowiadał a tu 11 odpowiedzi w ciągu 4 dni? Marzenie. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Rozmyślałam troche na temat skąd wziąć świnkę i brałam pod uwagę allegro oczywiście odbiur osobisty! A jakie są koszty utrzymania i te początkowe?
Witam serdecznie na pokładzie Co do zakupu to allegro może być, ale ważne od kogo. Niech to będzie świnka z zarejestrowanej hodowli z udokumentowanym pochodzeniem lub świnka z adopcji. Bacznie uważaj, bo często są to świnki z pseudo-hodowli, w złym stanie zarobaczone. O tym znajdziesz w dziale Zakup