Kiedy on przyjedziee oj nie wytrzymam chyba
 Kiedy on przyjedziee oj nie wytrzymam chyba  
 Moj chlopak zapytal jak ona ma na imie ? ja mowie ,ze nie wiem ,a on moze Derana ? a ja mowie ok .I tak zostalo Derana od wczoraj mieszka juz z Aminda w wielkiej klatce wyposazonej bardzo fajnie moim zdaniem .Dziewczyny sie nie "pozabijaly" juz dzis jest miedzy nimi zgoda spia kolo siebie ale widze ,ze Amindusi bardzoo rzadzi Deranka
 Moj chlopak zapytal jak ona ma na imie ? ja mowie ,ze nie wiem ,a on moze Derana ? a ja mowie ok .I tak zostalo Derana od wczoraj mieszka juz z Aminda w wielkiej klatce wyposazonej bardzo fajnie moim zdaniem .Dziewczyny sie nie "pozabijaly" juz dzis jest miedzy nimi zgoda spia kolo siebie ale widze ,ze Amindusi bardzoo rzadzi Deranka  
 Jest przepiękny cały bielutki .Nie pochodzi z hodowli ale jest czysty .Mama ma rodowód ,a tata też ma ale on nie .Jest strasznie milusi tylko Jaroski nie traktuje go miło
 Jest przepiękny cały bielutki .Nie pochodzi z hodowli ale jest czysty .Mama ma rodowód ,a tata też ma ale on nie .Jest strasznie milusi tylko Jaroski nie traktuje go miło   Myśle ,że się pogodzą .Puki co chłopak rozbudował klatkę teraz mają 150cm więc ciasno nie jest
 Myśle ,że się pogodzą .Puki co chłopak rozbudował klatkę teraz mają 150cm więc ciasno nie jest   pokoju mi brakuje powoli
 pokoju mi brakuje powoli   
  Tylko martwie się o ich relacje Jaroska i Jessiego .Ale chyba będzie dobrze -mam taką nadzieje
 Tylko martwie się o ich relacje Jaroska i Jessiego .Ale chyba będzie dobrze -mam taką nadzieje Mam 3 świnki:
 Mam 3 świnki: matka odrzuciła go ,a koleżanka mojej mamy odwieczny "hodowca" nie chciała go bo po co jej kolejne zmartwienie wzięłam odchowałam i żyje .Ma małe problemy z jedzeniem,uzębieniem i ze stawami ale już jest stanowczo lepiej.
 matka odrzuciła go ,a koleżanka mojej mamy odwieczny "hodowca" nie chciała go bo po co jej kolejne zmartwienie wzięłam odchowałam i żyje .Ma małe problemy z jedzeniem,uzębieniem i ze stawami ale już jest stanowczo lepiej. zastanowie się trochę i najwyżej go wezmę nazwę go Julian albo Moris lub Mord .Mama chce Moriska
  zastanowie się trochę i najwyżej go wezmę nazwę go Julian albo Moris lub Mord .Mama chce Moriska  
 A więc tak mam 2 świnki po zabiegach .Tuptusiaka ,który miał operowane stawy .Na razie chodzi powoltku .Zaczyna sam jeść .Jaroski miał przycinane siekacze .Wiedziałam,że tak kiedyś będzie bo ten gadzior nie chce zębów ścierać
 A więc tak mam 2 świnki po zabiegach .Tuptusiaka ,który miał operowane stawy .Na razie chodzi powoltku .Zaczyna sam jeść .Jaroski miał przycinane siekacze .Wiedziałam,że tak kiedyś będzie bo ten gadzior nie chce zębów ścierać   .A no i mam zrobiła mi niespodziankę we włoszech w lesie znalazła świniaka samczyka Coffe jest już z  nami .Mama chciała go tam mieć ale stwierdziła ,że sam się zanudzi.Rodziców nie ma prawie w domu ,a tu ma moich 4 panów
 .A no i mam zrobiła mi niespodziankę we włoszech w lesie znalazła świniaka samczyka Coffe jest już z  nami .Mama chciała go tam mieć ale stwierdziła ,że sam się zanudzi.Rodziców nie ma prawie w domu ,a tu ma moich 4 panów  Więc mój chlewik wyląda tak -
 Więc mój chlewik wyląda tak -
 Jaaroski,Jessulek,Morisek,Tuptuś i Cofficzek
 Właśnie ja i Radek bierzemy ślub .I z racji na to ,że jestem teraz u rodziny Radka to wchodze u siostry ciotecznej (tak ją nazywam bo znam ją od maleńkości )
 Właśnie ja i Radek bierzemy ślub .I z racji na to ,że jestem teraz u rodziny Radka to wchodze u siostry ciotecznej (tak ją nazywam bo znam ją od maleńkości )   Dobra koniec o mnie .Teraz o świniach itp.
 Dobra koniec o mnie .Teraz o świniach itp. Moje miśki w pełni są zgodni .Radek zaczął ich rozpieszczać .I teraz są to włochate kulki i jedna łysa heh
 Moje miśki w pełni są zgodni .Radek zaczął ich rozpieszczać .I teraz są to włochate kulki i jedna łysa heh   U mnie jak zwykle nie może być spokój nie ma już Moonka (*) nie pisałam  bo nie chce o tym sobie przypominać nie ma go od 26 sierpnia niestety ....starość ....nie męczył się  jednego dnia nie miał apetytu ale coś jadł na drugi dzień nie żyje .Ale mam drugie chomika Felika .Kokodil jest radośniejszy i Felik też  ponieważ przez 2 miesiące był sam niestety .Selva rośnie z dnia na dzień jest już duża i silna no i coraz więcej .Aminda i Deranka ostanio nocują w łazience no i nie tylko nocują bo spędzają cały dzień z racji na hałas jaki dają.Nie można spać w nocy bo skaczą i otwierają sobie same klatkę i nie jest to przyjemne jak się staje wystawie nogę,a tam mokro
 U mnie jak zwykle nie może być spokój nie ma już Moonka (*) nie pisałam  bo nie chce o tym sobie przypominać nie ma go od 26 sierpnia niestety ....starość ....nie męczył się  jednego dnia nie miał apetytu ale coś jadł na drugi dzień nie żyje .Ale mam drugie chomika Felika .Kokodil jest radośniejszy i Felik też  ponieważ przez 2 miesiące był sam niestety .Selva rośnie z dnia na dzień jest już duża i silna no i coraz więcej .Aminda i Deranka ostanio nocują w łazience no i nie tylko nocują bo spędzają cały dzień z racji na hałas jaki dają.Nie można spać w nocy bo skaczą i otwierają sobie same klatkę i nie jest to przyjemne jak się staje wystawie nogę,a tam mokro   
   ale co tam kocham ich i tyle
 ale co tam kocham ich i tyle   Coffe oj on jest rozrabiaka .Z Tuptusiem wszysko ok i jestem szczęśliwa z tego powodu ,reszta też to na tyle.Nie mogę się doczekać soboty ach..to będzie piękny dzień.Moi rodzice są dumni i nie mogą się też doczekać śluby przeżywają to bardziej niż ja sama
 Coffe oj on jest rozrabiaka .Z Tuptusiem wszysko ok i jestem szczęśliwa z tego powodu ,reszta też to na tyle.Nie mogę się doczekać soboty ach..to będzie piękny dzień.Moi rodzice są dumni i nie mogą się też doczekać śluby przeżywają to bardziej niż ja sama   Mam pracę ,wykształcenie więc jest dobrze
 Mam pracę ,wykształcenie więc jest dobrze   

ale powiedziałam im ,że sprawiłam sobie prezent ślubny .Cieszą się,że są we Włoszech bo tyle zwierzaków  w domu .
 ale powiedziałam im ,że sprawiłam sobie prezent ślubny .Cieszą się,że są we Włoszech bo tyle zwierzaków  w domu .  A teraz coś z innej bajki ....muszę rozstać się  z Jaroskim
 A teraz coś z innej bajki ....muszę rozstać się  z Jaroskim   znaczy nie do końca bo będzie u rodziców we Włoszech jak przyjadą z Włoch to Jaroski będzie pod opieką sąsiadki ,albo zabiorą go do Polski.Muszę się z nim rozstać dlatego,że coś mu odwala i atakuje pozostałe świnki inne się mu stawiają ale Tuptusiek i Coffe ....mają rany.Zauważyłam,że jak nie są razem to Jaroski jest szczęśliwy .Nawet jak Jaroski stał na górze,a reszta na dole to Jaroski usłyszał jakiś kwik to tak terkotał,smrodził ,że szok.U rodziców będzie mu dobrze
 znaczy nie do końca bo będzie u rodziców we Włoszech jak przyjadą z Włoch to Jaroski będzie pod opieką sąsiadki ,albo zabiorą go do Polski.Muszę się z nim rozstać dlatego,że coś mu odwala i atakuje pozostałe świnki inne się mu stawiają ale Tuptusiek i Coffe ....mają rany.Zauważyłam,że jak nie są razem to Jaroski jest szczęśliwy .Nawet jak Jaroski stał na górze,a reszta na dole to Jaroski usłyszał jakiś kwik to tak terkotał,smrodził ,że szok.U rodziców będzie mu dobrze  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości