Jakie upodobania, nawyki lub zachowanie zmieniły się u Waszej świnki od czasów młodości? Może Wasza świnka w ogóle się nie zmieniła? Moja Blanka na przykład kiedyś uwielbiała buraka, a nie lubiła ogórka, teraz ogórka lubi, a buraka mniej Luna kiedyś nie lubiła mnie lizać, teraz liże tak, że nie muszę myć rąk
Gucio - jak mniej mniej niż rok, cały czas biegał na wybiegu, potem przestał. Teraz znowu zaczął. Nie chorował przez całe, swoje życie. Na starość...... Jak był mały to gryzł a teraz nie. Jak jeszcze był przed rokiem to uwielbiał chować sie w taty rękawie mój tata miał taką wielką bluzę z dużymi rękawami. A teraz to on się tak po 1 nie mieści, po 2 nie chce tam wchodzić. Wymaganie jedzeniowe też się zmieniły.
No na razie nic. Moja świnka nawet nie urosła za dużo to taki liliputek. Nie długo dwa lata będzie miał to jeszcze młody, ale bardziej leniwy. On już taki jest. Mimo to dalej ma szybką przemianę materii. Po woli się to zmienia.
Postautor: Konto usunięte » 7 października 2011, 15:30
Lola im starsza tym bardziej leniwa,objada sie za dwie i ciagle sie wspina na klatke,zeby brac ja na rece,a jak juz ja wezme to ziewa,rozklada nogi i zasypia,patrzec jak zacznie na drutach robic skarpetki dla reszty swin