Moja mama dalej niezdecydowana
 Moja mama dalej niezdecydowana  Ale z waszych opisów wynika, że te prosiaczki są boskie! I wcale nie wymagają jakiejś bardzo specjalnej opieki
 Ale z waszych opisów wynika, że te prosiaczki są boskie! I wcale nie wymagają jakiejś bardzo specjalnej opieki  Poprostu cud miód i orzeszki!
 Poprostu cud miód i orzeszki! Moja mama dalej niezdecydowana
 Moja mama dalej niezdecydowana  Ale z waszych opisów wynika, że te prosiaczki są boskie! I wcale nie wymagają jakiejś bardzo specjalnej opieki
 Ale z waszych opisów wynika, że te prosiaczki są boskie! I wcale nie wymagają jakiejś bardzo specjalnej opieki  Poprostu cud miód i orzeszki!
 Poprostu cud miód i orzeszki! Rodzice jeszcze nie wiedzą. Chciałam powiedzieć, ale jak pokazała maluszka mamie to powiedziała 'jakbys takiego przyniosła do domu nigdy bym go nie dotknęła'
 Rodzice jeszcze nie wiedzą. Chciałam powiedzieć, ale jak pokazała maluszka mamie to powiedziała 'jakbys takiego przyniosła do domu nigdy bym go nie dotknęła'  
 Możesz pytać w Cotton Castle i Carismo Cavia. Bardzo ładne peruski ma też Luncavia, Dior i Wolf&Gang Cavies. Polecam to co widziałam i macałam osobiście
 Możesz pytać w Cotton Castle i Carismo Cavia. Bardzo ładne peruski ma też Luncavia, Dior i Wolf&Gang Cavies. Polecam to co widziałam i macałam osobiście 
 no zobaczymy.
  no zobaczymy. Tym bardziej samice, bo takie zazwyczaj zostaja w hodowli lub idą do innego hodowcy.
 Tym bardziej samice, bo takie zazwyczaj zostaja w hodowli lub idą do innego hodowcy. 

Ew czatuj jak ktoś będzie robił sobie import.
 Ew czatuj jak ktoś będzie robił sobie import. zobaczę jak to się potoczy, będę się rozglądał.
   zobaczę jak to się potoczy, będę się rozglądał. 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości