Jutro porobię trochę i dodam
 Jutro porobię trochę i dodam    

Tylko by leżała pod hamaczkiem
 Tylko by leżała pod hamaczkiem   Ale spróbuję ją później rozbawić i wieczorem, najpóźniej jutro będą nowe zdjęcia
 Ale spróbuję ją później rozbawić i wieczorem, najpóźniej jutro będą nowe zdjęcia   

Ale już są nowe fotki i...jest ich trochę więcej
 Ale już są nowe fotki i...jest ich trochę więcej   

Są to oczywiście dzisiejsze zdjęcia
 Są to oczywiście dzisiejsze zdjęcia  
 dawno mnie nie było na forum, lenistwo jak wiadomo
 dawno mnie nie było na forum, lenistwo jak wiadomo  ale za to mam kilka fotek Miki:
 ale za to mam kilka fotek Miki: Śliczna świnka.Ja tak jak Guffi,mam nadzieję że zagościsz tu długo.
 Śliczna świnka.Ja tak jak Guffi,mam nadzieję że zagościsz tu długo.  Miłego pobytu.Co do Mdryka,niestety...Wiem,że pisał to co myśli,ale na prawdę nie musiał...
 Miłego pobytu.Co do Mdryka,niestety...Wiem,że pisał to co myśli,ale na prawdę nie musiał...  Nie musiał pisać nic o śwince,mógł po prostu się przywitać.Ale już nie będę na nikogo naskakiwała.Cóż,zrobił co zrobił...
 Nie musiał pisać nic o śwince,mógł po prostu się przywitać.Ale już nie będę na nikogo naskakiwała.Cóż,zrobił co zrobił...  Mam nadzieję że Cię nie zdenerwował,nawet gdyby,nie bierz sobie tego do serca.
 Mam nadzieję że Cię nie zdenerwował,nawet gdyby,nie bierz sobie tego do serca. 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości