Za dużą (1,8kg) dałam 48,50zł
 Bardziej opłacalna.... Mimo to muszę przyznać, że po Beauty ładnie błyszczy się sierść
 Bardziej opłacalna.... Mimo to muszę przyznać, że po Beauty ładnie błyszczy się sierść 
kin28 pisze:Ja za małą paczkę Vitakraft Emotion Beauty dałam 23.99Za dużą (1,8kg) dałam 48,50zł
kin28 pisze:Ja się powoli mam zamiar przestawić na VL Cavia NatureBardziej opłacalna.... Mimo to muszę przyznać, że po Beauty ładnie błyszczy się sierść
 Jak tylko ją zobaczę to kupię , bo to najlepsza karma w moim zoologicznym. A właśnie. Czekam na tą moją VL ale pani znalazła tylko 15 kilogramowy wór ... Poszłabym z torbami kupując go
  Jak tylko ją zobaczę to kupię , bo to najlepsza karma w moim zoologicznym. A właśnie. Czekam na tą moją VL ale pani znalazła tylko 15 kilogramowy wór ... Poszłabym z torbami kupując go  
 Ziarno nie jest dla świnek jest to niezdrowy i tuczący dodatek.
 Ziarno nie jest dla świnek jest to niezdrowy i tuczący dodatek. Wyjadają tylko musli oraz kilka "rzeczy", które lubią. Do 2 dni mają jeszcze ziółka uzupełniające/podstawowe i jadą na warzywkach.
 Wyjadają tylko musli oraz kilka "rzeczy", które lubią. Do 2 dni mają jeszcze ziółka uzupełniające/podstawowe i jadą na warzywkach.  Dzisiaj chyba pomidor.
 Dzisiaj chyba pomidor. 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość