Na tej stronie nie pisze nic o tych łapkach,ale to tylko na opakowaniu pisze

monila1000 pisze:Jest mix ziół ,ale skład ma trochę gorszy niż z hp ,a jeszcze znalazłam takie badziewie z vitapola co się nazywa aroma color i jak się to da śwince to jej łapki koloryzują się na jakiś kolor(np.zielony),po pierwsze nie mam pojęcia jak to działa ,ale na pewno zdrowe i naturalne to to nie jest ,a po drugie to po jakiego grzyba śwince zielone łapki?
Sensibles pisze:Każdy ma inne zdanie na ten temat, aczkolwiek najczęściej uznawane za najlepsze są karmy z firm takich jak Versele-Laga, Vitakraft (chociaż sama nie polecam, ziarna są - a świnki nie są ziarnojadami), JR Farm...to z tych łatwiej dostępnych w Polsce. Nie wiem co jeszcze...nic mi do głowy nie przychodzi ze znanych i dobrze dostępnych.
No na pewno nie polecamy karm typu Vitapol, Megan, Animals...śmieci same : )
Sensibles pisze:Każdy ma inne zdanie na ten temat, aczkolwiek najczęściej uznawane za najlepsze są karmy z firm takich jak Versele-Laga, Vitakraft (chociaż sama nie polecam, ziarna są - a świnki nie są ziarnojadami), JR Farm...to z tych łatwiej dostępnych w Polsce. Nie wiem co jeszcze...nic mi do głowy nie przychodzi ze znanych i dobrze dostępnych.
No na pewno nie polecamy karm typu Vitapol, Megan, Animals...śmieci same : )
Beaphar jest baaardzo dobra karma, ma same fajne skladniki do tego naturalne ziola,pachnie bardzo mocno,nie wszystkie swinki lubia ten zapach,co do emotion,ziarem jest naprawde jak na ;lekarstwo,smialo moge polecic,oprócz sensitive bo ma prawie same kulki wielkosci orzecha laskowego,u mnie wszystkie laduja za miskavagina_denata pisze:W serii Vitakraft Emotion nie ma ziaren, a przynajmniej nie w zbyt dużej ilości. Dobry jest jeszcze Beaphar.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 74 gości