myślę, że może mu to zaszkodzić i te miejsca posypałam żwirkiem. boję się, że w innych miejscach też będzie gryzł, czy powinnam zmienić podłoże?
 myślę, że może mu to zaszkodzić i te miejsca posypałam żwirkiem. boję się, że w innych miejscach też będzie gryzł, czy powinnam zmienić podłoże? myślę, że może mu to zaszkodzić i te miejsca posypałam żwirkiem. boję się, że w innych miejscach też będzie gryzł, czy powinnam zmienić podłoże?
 myślę, że może mu to zaszkodzić i te miejsca posypałam żwirkiem. boję się, że w innych miejscach też będzie gryzł, czy powinnam zmienić podłoże? dzisiaj ku mojemu zmartwieniu pogryzł jeszcze matę w trzech innych miejscach
 dzisiaj ku mojemu zmartwieniu pogryzł jeszcze matę w trzech innych miejscach   no cóż, spróbuję polać cytryną, zobaczymy co z tego wyjdzie
 no cóż, spróbuję polać cytryną, zobaczymy co z tego wyjdzie   
Engi pisze:Posmaruj te miejsca Wit. C, lub cytryną powinno pomóc. Możesz też spróbować bardziej śmierdzącym octem.

moja świnka gryzie ją i połyka i to w bardzo wielu miejscach
 moja świnka gryzie ją i połyka i to w bardzo wielu miejscach  

Wróć do „Sprzątanie i podłoża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości