Oby wszystko było dobrze. Zostawiasz go sobie czy oddajesz komuś?
 Oby wszystko było dobrze. Zostawiasz go sobie czy oddajesz komuś?
 Nad ranem ok. 6 dostał jakiegoś ataku, przeszło mu, myślałam, że będzie ok, na 11 miałam iść na ostatnią, kontrolną wizytę, ale o 9 dostał kolejnego ataku. Zabrałam go do weta od razu jak mu przeszło. Niestety u niego dostał 3 ataku z zatrzymaniem akcji serca. Próbowaliśmy go ratować, jednak niestety, odszedł ok. godziny 11
 Nad ranem ok. 6 dostał jakiegoś ataku, przeszło mu, myślałam, że będzie ok, na 11 miałam iść na ostatnią, kontrolną wizytę, ale o 9 dostał kolejnego ataku. Zabrałam go do weta od razu jak mu przeszło. Niestety u niego dostał 3 ataku z zatrzymaniem akcji serca. Próbowaliśmy go ratować, jednak niestety, odszedł ok. godziny 11   Nadal nie wiem, czym te ataki były spowodowane
  Nadal nie wiem, czym te ataki były spowodowane  Bardzo nam go wszystkim brakuje
 Bardzo nam go wszystkim brakuje  Dziękuję za wszelką pomoc i dobre rady. Przepraszam, że tak późno informuję, ale nie miałam dostępu do internetu.
 Dziękuję za wszelką pomoc i dobre rady. Przepraszam, że tak późno informuję, ale nie miałam dostępu do internetu.  
 a że tak spytam co zrobiliście z tą martwą świneczką?
 a że tak spytam co zrobiliście z tą martwą świneczką? 

Autor otrzymała już dawno odpowiedź. -.-
 Autor otrzymała już dawno odpowiedź. -.- 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość