od kiedy je mam zwariowałam na punkcie tych zwierzaków. Niestety większość mojego otoczenia uważa to za dziwne, dlatego pojawiam się z nadzieją, że tutaj zostanę zrozumiana
 od kiedy je mam zwariowałam na punkcie tych zwierzaków. Niestety większość mojego otoczenia uważa to za dziwne, dlatego pojawiam się z nadzieją, że tutaj zostanę zrozumiana 
Pozdrawiam wszystkich - Monika
 Witaj itd.^^ Może pokażesz nam zdjęcia twoich świnek i ich klatkę.? Czym karmisz.??? Mam dużo pytań
 Witaj itd.^^ Może pokażesz nam zdjęcia twoich świnek i ich klatkę.? Czym karmisz.??? Mam dużo pytań 
 klatkę też sfotografuję, bo jest dosyć oryginalna - dwupiętrowa z doczepionym pomieszczeniem, cała własnego pomysłu. Co do pokarmu, to oprócz podstawowej mieszanki, daje suszone owoce i warzywa z herbal pets, takie kolorowe kółeczka (mieszanka koktajlowa), bardzo lubią płatki owsiane, suszony chlebek, czasem kupie jakiś przysmak z vitapolu, lubią kolby obgryzać też
 klatkę też sfotografuję, bo jest dosyć oryginalna - dwupiętrowa z doczepionym pomieszczeniem, cała własnego pomysłu. Co do pokarmu, to oprócz podstawowej mieszanki, daje suszone owoce i warzywa z herbal pets, takie kolorowe kółeczka (mieszanka koktajlowa), bardzo lubią płatki owsiane, suszony chlebek, czasem kupie jakiś przysmak z vitapolu, lubią kolby obgryzać też  no i oczywiście owoce i warzywka świeże.
 no i oczywiście owoce i warzywka świeże. Karmy  Vitapolu mają strasznie dużo ziarna-lepsze są karmy Versel laga albo Vitakraft.
 Karmy  Vitapolu mają strasznie dużo ziarna-lepsze są karmy Versel laga albo Vitakraft. )
) a co do vitaolu to pierwszy raz słysze negatywną opinię - zawsze byłam zadowolona z ich produktów
 a co do vitaolu to pierwszy raz słysze negatywną opinię - zawsze byłam zadowolona z ich produktów 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości